Güngören Batmanlılar Derneği kongresi yapıldı

İstanbul Batman Dernekler Federasyonu'nun kurucu bileşenlerinden biri olan ve İstanbul’da bulunan Güngören Batmanlılar Derneğinin 1. olağan kongresi gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 07 Temmuz 2020 - Salı - Güncelleme: 07.07.2020 18:02:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İstanbul Batman Dernekler Federasyonu'nun kurucu bileşenlerinden biri olan ve İstanbul’da bulunan Güngören Batmanlılar Derneğinin 1. olağan kongresi gerçekleştirildi. Koronavirüs önlemleri kapsamında toplantısız olarak gerçekleştirilen kongrede kurucu Başkan Mesut Sambur, yeniden başkanlığa seçildi. Kongrede yeni yönetim de belirlendi. Dernek Başkanlığına seçilen Kurucu Başkan Mesut Sambur, “İçişleri Bakanlığının, koronavirüs önlemleri kapsamındaki talimatı nedeniyle toplantısız olarak 1. olağan kongremizi gerçekleştirmiş olmanın sevincini yaşıyoruz. Güngören ilçemiz başta olmak üzere çevre ilçelerimizde bulanan Batmanlı hemşehrilerimizin var olan, birlik, beraberlik ve dayanışmasını sağlamak, sorunlarına çözüm bulma noktasında irade göstererek bundan sonra da üzerimize düşeni yapacağımızın sözünü vermek isterim” diye konuştu. Kongre sonucu yeni yönetim şu isimlerden oluştu; “Mesut Sambur- Başkan, Serkan Kılınç-Başkanvekili, Muhammed Kaya-Başkan Yardımcısı, Ersin Geçgel-Genel Sekreter ve Ramazan Bayram- Sayman. Yönetim Kurulu (Yedek) Yusuf Akurt, Deniz Mahir Barış, Fuat Örteş, Burhan Atılgan, Feyyaz Kırmızıtaş. Denetleme (Asil) Aydın Taka (Başkan),  Naci Okan. Edip Elibol. Denetleme (Yedek) Fikret Bülbül, Bedrettin Turan ve İslam Elibol.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.