‘Gümüş Yumruk’tan altın madalya sözü

Türkiye büyük erkekler boks şampiyonası ikincisi Ömer Ay, Batmanlı gençlerin farklı branşlardaki spor dallarına yönlendirilmesi ve Türkiye dereceleri yapmaları için destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Hali Eren’i, makamında ziyaret ederek altın madalya sözü verdi.

Yayın: 20 Kasım 2018 - Salı - Güncelleme: 20.11.2018 15:37:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

BALIKESİR’DE GÖZLER ALTIN MADALYA’DA

13-17 Kasım 2018 tarihleri arasında Ağrı’da düzenlenen Türkiye Büyük Erkekler 3.ncü Grup Boks Şampiyonasında Batmanlı sporcu Ömer Ay, gümüş madalya alarak 2.nci oldu. Batman Boks İl Temsilcisi Abdullah Ay, sporcusu ve kardeşi olan Ömer Ay’ın bu kategoride ve kiloda Batman’a ilk kez madalya getiren sporcu olduğunu söyledi.  Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren’i, derece yapan boks sporcusu Ömer Ay ile ziyaret eden Boks İl Temsilcisi Abdullah Ay; “Ağrı’da dereceye girenler 17-22 Aralık Balıkesir Türkiye Boks Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Burada gireceği dereceyle de Türkiye Boks Milli Takımında yer almaya hak kazanacak. Türkiye ikincisi olan sporcu Ömer Ay’ın önü açıktır. Yeni Türkiye, Avrupa ve Dünya dereceleri için elimizden geleni yapacağız. Bu konuda İl Müdürümüz Halil Eren’den ciddi anlamda destek bekliyoruz” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren ise imkânları ölçüsünde tüm branşlarda olduğu gibi boksa da desteklerinin devam edeceğini söyledi. Eren, ayrıca sporcu ve antrenör ile boks işaretiyle poz vererek, daha iyi derecelerin alınması için söz aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.