Gültepe’ye La Cafe

Lüks mekanların peş peşe açıldığı Batman’da bir yenisi daha eklendi. Gültepe mahallesi Aşık Veysel caddesi üzerinde 400 m2 alanda iki kat ve teras katıyla özenle dizayn edilen La Cafe ve oyun salonu hizmete açıldı.

Yaşam Yayın: 03 Mayıs 2018 - Perşembe - Güncelleme: 03.05.2018 13:14:39
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

 Günün her saatinde kahvaltı, soğuk ve sıcak içeceklerin yanı sıra filtre kahve ile klasik kahveleri ekspresso kahve, yemek, ızgara ile tost ve pizza, spagetti hizmeti veren La Cafe ve oyun salonunun özenle tasarlanarak yaklaşık 400 bin TL’ye mal olduğunu belirten işletmeci Baran ve Edip ortaklar amaçlarının Batmanlılara nezih bir ortam sunmak olduğunu belirttiler. La Cafe ve aile oyun salonunda özel gün ile kutlamaların yanı sıra özel rezervasyonlarda yapılabiliniyor. La Cafe 10 kişiden oluşan ekibiyle konuklarını ağırlamaya hazır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.