Gripin’le coştular

Batman Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Türk rock ve pop müzik grubu Gripin’i Batmanlılarla buluşturdu.

Yaşam Yayın: 01 Kasım 2018 - Perşembe - Güncelleme: 01.11.2018 15:56:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi’nin Cumhuriyet'in ilan edilişinin 95. yıldönümü kutlamaları kapsamında Grup Gripin’i Batmanlılarla buluşturarak izleyicilere eşsiz bir gece yaşattı. Batman Valiliği yanında verilen konserde alanı dolduran binlerce izleyici, eğlenerek muhteşem konserin tadını çıkardı. Yaklaşık 90 dakika süren Grup Gripin’in konserinin bitiminde platforma çıkan Belediye Başkan Yardımcısı Doç. H. Murat Şahin, seyircilere Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’un selamını ileterek bu tür etkinliklerin kesintisiz devam edeceğinin müjdesini verdi. Grup Gripin’i Batman’da ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Belediye Başkan Yarımcısı Şahin, sahne performanslarından dolayı kendilerine teşekkür ederek gecenin anısına plaket ve çiçek takdim etti. Batman’da hayranlarıyla buluşan ve konsere katılanlarla birlikte büyük bir coşku içinde muhteşem bir gece yaşadıklarını ifade eden Grup Gripin üyeleri, Batman Belediyesi’ne ve konsere katılan herkese teşekkür ederek konserini sonlandırdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.