‘Görülmüştür’ filmi izleyiciyle buluştu

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Ekim ayı sinema gösterimleri programı kapsamında gösterimi yapılan ‘Görülmüştür’ filmi izleyenler tarafından ilgiyle izlendi.

Yaşam Yayın: 21 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2019 13:02:52
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Ekim ayı sinema gösterimleri programı kapsamında gösterimi yapılan ‘Görülmüştür’ filmi izleyenler tarafından ilgiyle izlendi. Batman Belediyesi, Ortadoğu Sinema Akademisi ve Yeni Sinema Kolektifi ile birlikte hazırlanan sinema gösterimi etkinlikleri kapsamında gösterimi yapılan Serhat Karaaslan’ın yönettiği ‘Görülmüştür’ filmi, Belediye Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde izleyiciyle buluştu. Film gösteriminin ardından seyirciyle söyleşi gerçekleştiren Film Yönetmeni Serhat Karaaslan, filmin çekimleri sürecinde yaşadıklarını seyirciyle paylaşırken, seyircilerden gelen soruları da cevaplayarak film hakkında merak edilenleri anlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.