Görkemli düğün

Hafta sonu Batman Marina Kır Düğün Salonunda yapılan görkemli bir düğünle işadamı Ali Tezdiğ hayatını Savcı Melis Kılıç ile birleştirdi.

Gündem Yayın: 22 Eylül 2019 - Pazar - Güncelleme: 22.09.2019 13:20:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hafta sonu Batman Marina Kır Düğün Salonunda yapılan görkemli bir düğünle işadamı Ali Tezdiğ hayatını Savcı Melis Kılıç ile birleştirdi. Batman'ın tanınmış ailelerinden M. Selim Tezdiğ'in oğlu Ali Tezdiğ ile TPAO emeklisi Fuat Kılıç'ın, Susurluk Cumhuriyet Savcısı kızı Melis Kılıç, siyaset, bürokrasi,  iş dünyası ve elit bir davetli topluluğu huzurunda evlendiler.  Nikahlarını Batman Müftüsü’nün kıydığı gelin ve damada Vali Kemal Cirit, eski Milletvekili Faris Özdemir, Rektör Aydın Durmuş, Fatih  Gündüz,  Mahmut Tezdiğ, Gizem Gümüş, Ahmet Terece ile aile büyükleri şahitlik etti. Marina Kır Düğün Salonunda yapılan düğünde damadın babası  M. Selim Tezdiğ ile Tezdiğ ailesi fertleri misafirleri güzel bir organizasyonla ağırlamanın da mutluluğunu yaşadılar. Yaz sezonunun en görkemli düğünlerinden biri olan Tezdiğ ile Kılıç ailesinin, şehir dışından gelen misafirlerinin yanı sıra gelin ile damadın arkadaşları Ankara Modern Orkestrası ve Solist Selen eşliğinde doyasıya eğlendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.