Görkemli düğün

Yaz sezonun başlamasıyla Batman'da renkli düğünler son hızıyla devam ediyor. Hafta sonları salonların doluluğundan hafta içleri de onlarca düğün yaşanıyor.

Yaşam Yayın: 25 Haziran 2019 - Salı - Güncelleme: 25.06.2019 14:46:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ARSLAN VE KANAR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Çağdaş Gazetesi Yazı Müdürü Arif Arslan'ın İktisatçı oğlu Yunus Arslan, Batman'ın köklü ailelerinden Recep Kanar'ın biricik kızı Gülistan'la hayatını birleştirdi. Yunus-Gülistan çiftinin Pazar akşamı Batman Öğretmenevi'nde yapılan kına merasiminin ardından Pazartesi günü de Salon Rezidans'ta muhteşem bir düğünle noktalandı. Siirt Çevre yolundaki Rezidans Düğün Salonundaki törene Batman Valisi Hulusi Şahin, Kurum Müdürleri, İş dünyası, STK Temsilcileri damat ile gelinin yakın arkadaşları, Batman ve il dışından gelen seçkin bir davetli grubu katıldı. Yemek sunumundan sonra başlayan düğün Salon Rezidans sanatçı ekibinin yöresel ezgi ve oyun havaları eşliğinde davetliler gece geç saate kadar pistten inmedi. Batman Valisi Hulusi ile protokolün şahitlik ettiği nikah töreninde evlilik cüzdanı geline takdim edildi.

Pazartesi akşamı Salon Rezidans’ta yapılan görkemli düğünde piste çıkan davetliler yöresel oyun havaları ile şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi.

Pazartesi akşamı Arslan ile Kanar Ailesinin en mutlu günü yaşandı. Batman ve şehir dışından gelen misafirleri ağırlayan Kanar ile Arslan ailesi düğün merasimi sonrasında aile fotoğrafı çektirdi.

EN MUTLU GECE

Damat Yunus Arslan ile Kanar ailesinin sevgili kızı Gülistan, düğün salonunda gönüllerince eğlendikten sonra davetliler ve arkadaşları tarafından konvoy eşliğinde Kültür mahallesindeki evlerine getirildiler. Salonda hızını alamayan damat ve gelin arkadaşları evin önünde de halay tutarak meşalelerle gelin ve damadı evlerine uğurladılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.