Gönüllü öğretmenler iş başında

İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi tarafından başlatılan, ‘‘Eğitim Rehberim Öğretmenim’’ projesi kapsamında 12. sınıf ve 8. sınıf öğrencilerinin akademik başarısını artırmak için gönüllü öğretmenler öğrencileri için ek mesai yapacak.

Yaşam Yayın: 03 Kasım 2019 - Pazar - Güncelleme: 03.11.2019 16:57:26
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi tarafından başlatılan, ‘‘Eğitim Rehberim Öğretmenim’’ projesi kapsamında 12. sınıf ve 8. sınıf öğrencilerinin akademik başarısını artırmak için gönüllü öğretmenler öğrencileri için ek mesai yapacak.  Vali Hulusi Şahin’in eşi İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi Görevlisi Ebru Şahin, Adem İlkkılıç Ortaokulunda projede gönüllü görev alacak öğretmen ve projeden faydalanacak öğrencilerle bir araya gelerek, proje kapsamında yürütecekleri çalışmaları görüştüler. İlk etapta 8. sınıf öğrencilerinden belirlenen 62 öğrenciye destek sunulacak, proje kapsamında öğrencilere ihtiyaç duyulan her türlü alanda rehberlik yapılacak, okul dışı ortamlarda öğretmenlerin öğrencilerle vakit geçirmesi sağlanacak, akademik başarının önündeki engeller ortadan kaldırılmaya yönelik çalışmalar yapılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.