‘Gönüller kazanmadan, para kazanılmaz’

İstanbul’da 1990 yılından bu yana tekstil sektöründe çalışan Batmanlı Mehmet Ali Menekşe, ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarıyla biliniyor.

Yaşam Yayın: 17 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 17.07.2019 18:25:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İstanbul’da 1990 yılından bu yana tekstil sektöründe çalışan Batmanlı Mehmet Ali Menekşe, ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarıyla biliniyor. Küçük yaştan bu yana çalışma hayatına atıldığını belirten Menekşe, uzun yıllar çeşitli tekstil firmalarında çalıştıktan sonra kendi şirketini kurduğunu söyledi. Menekşe,  “Bu alanda dürüst ve helalinden para kazanmak zordur. Yurt içi ve yurtdışına verdiğim ürünlerden dolayı ciddi zararlar etmeme rağmen hiçbir zaman harama bulaşmadım. Birinci mağazamda zarar etmeme rağmen, açtığım ikinci mağazamda borçlarımı kapatıp hayır işlerine de ara vermeden devam ettim. Mağazamda ihtiyaç fazlası tüm ürünlerimi Batman ve bölgedeki ihtiyaç sahibi yetim, öksüz, dul ve öğrencilere ücretsiz olarak gönderiyorum. Ücretsiz olarak verdiğim tekstil ürünleri kazandığım paradan daha çok beni mutlu ediyor. İmkânlarım dâhilinde her fırsatta bunu yapıyorum. Destek olduğum insanların bana ettiği dualarla ayaktayım. Allah hepsinden razı olsun” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.