Gök’ten esnaf ziyareti

Seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret edip sorunlarını ve taleplerini dinleyen Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, esnafın desteğini istedi.

Yaşam Yayın: 24 Mayıs 2018 - Perşembe - Güncelleme: 24.05.2018 12:46:26
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

 24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde HÜDA PAR’ın destekleyeceği Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, beraberindeki heyetle Çarşı Mahallesi Bankalar Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinleyip desteklerini istedi. Gök, halkı gerçek anlamda temsil etmek için meclise girmek istediğini, bundan dolayı esnaftan kendisini desteklemelerini istedi. Uyuyan bir topluluğu uyandırmaya bir kişinin bile yeterli olduğunu vurgulayan Gök, meclise gitmeleri takdirde orada uyuyanları uyandırma misyonunu üstleneceğini belirtti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Gök, ziyaret ettiği esnaftan destek beklediklerini, seçilmesi takdirde mecliste Kürt meselesi başta olmak üzere birçok konuda halkın gür sesi olacaklarını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.