Göçmen, güreşte Türkiye ikincisi

2018-2019 Okul sporları faaliyet Programında yer alan Türkiye Güreş şampiyonasında ağır sıklette yarışan Şehit Öğretmenler Ortaokulundan Davut Göçmen, Türkiye ikincisi olmayı başardı.

Yayın: 17 Nisan 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 17.04.2019 16:30:42
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

2018-2019 Okul sporları faaliyet Programında yer alan Türkiye Güreş şampiyonasında ağır sıklette yarışan Şehit Öğretmenler Ortaokulundan Davut Göçmen, Türkiye ikincisi olmayı başardı. 13-14 Nisan  tarihleri arasında Malatya’da yapılan Türkiye Güreş Şampiyonasında Batman’ı ve okulunu temsil eden Göçmen büyük bir başarıya imza attı. Güreşte son zamanlarda büyük bir başarıya imza attıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, emeği ve desteği olan, antrenör, okul idaresi ve beden eğitimi öğretmenlerine teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.