Giderilmeyen elektrik arızalarına tepki

Batman'ın Petrol ile Cudi Mahallelerinde elektrik arızalarından dolayı sık sık yaşanan elektrik kesintilerinin kendilerini mağdur ettiğini belirten vatandaşlar, DEDAŞ'a tepki gösterdi.

Yaşam Yayın: 15 Ocak 2019 - Salı - Güncelleme: 15.01.2019 17:43:21
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Söz konusu mahallelerin bir kısmına 2 gündür elektrik verilmediğini dile getiren vatandaşlar, Diyar Caddesi üzerinde bulunan TR-Eski 24 trafo önünde DEDAŞ'a tepki göstererek, sorunlarına bir çözüm bulunmasını istediler. Yaklaşık bir aydır trafoda yaşanan arızaların giderilmediğini belirten vatandaşlar, en son akşam saatlerinde trafonun alev almasıyla DEDAŞ arıza ekipleri tarafından trafonun şalterlerinin indirilip kilitlendiğini ifade ettiler.       Yaşanan duruma tepki gösteren Diyar Caddesi esnaflarından Zeki Tekin, "Öncelikle DEDAŞ müdürüne sesleniyoruz; 2 gündür elektriklerimiz yok. Bunu kamuoyuna duyuruyoruz. Elektrik arızasını gidersinler. Güzel memleketimizde elektriklerimiz kesildiği için sorumluları protesto ediyoruz. İsteğimiz; arızanın giderilmesidir. Esnafız ve elektriğimiz olmadığından dolayı bir iş yapamıyoruz. Sıkıntının bir an evvel giderilmesini istiyoruz. Trafomuz çok eski olduğundan kaldıramıyor. Yeni bir trafo istiyoruz." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.