Gercüş’te yetenek taraması

Gençlik Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın birlikte organize ettiği ‘Sportif Yetenek Taraması’ Sason ve Kozluk ilçesinden sonra Gercüş’te devam ediyor.

Gündem Yayın: 18 Aralık 2018 - Salı - Güncelleme: 18.12.2018 16:31:26
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Gençlik Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın birlikte organize ettiği ‘Sportif Yetenek Taraması’ Sason ve Kozluk ilçesinden sonra Gercüş’te devam ediyor. İlkokul 3. sınıflara yönelik yapılan sportif yetenek taramasında 280 öğrenci farklı kulvar ve engellerden geçerek yetenekleri keşfedilmeye çalışıldı. Hafta içinde Beşiri ve Hasankeyf ilçelerinde bitirileceğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, hedeflerine ulaştıklarını söyledi. Eren; “Gençlik Spor Bakanlığımız ile Milli Eğitim Bakanlığımızın birlikte organize ettiği Sportif Yetenek Taramasında başarılı sonuçlar almaya başladık. Merkezden sonra, Sason, Kozluk ve Gercüş ilçelerimizi bitirdik. Şimdi ise sırada Beşiri ve Hasankeyf ilçelerimiz var.  Hepsini bitirdikten sonra öğrencilerimizi Beden Eğitimi Öğretmenleri ve antrenörlerimiz eşliğinde meyilli oldukları dallara yönlendirip eğiteceğiz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.