GENÇLİKTEN KİTAP OKUMA KRİTİĞİ

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı, Gençlik Merkezi bünyesinde oluşturulan ‘Kitap Okuma Halkaları’ çerçevesinde okunan Necip Fazıl Kısakürek’in kitabı İl Müftüsü Turgut Erhan’ın makamında kritiği yapıldı.

Yaşam Yayın: 21 Ocak 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 21.01.2019 13:14:58
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

 Batman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nin kitap okuma halkası grubunun yaptığı kitap kritiği tam puan aldı. Necip Fazıl Kısakürek’in kitabı hakkında yorum, eleştiri, düşünce ve duygularını belirten gençler herkesin kitap okuma halkalarına dâhil olmalarını istedi.

MÜFTÜ, GENÇLERLE HASBİHAL ETTİ

Yapılan kitap okuma kritiğinin ardından gençlerle hasbihal eden İl Müftüsü Turgut Erhan, bütün kitapların yanı sıra Peygamber Efendimizin hayatının mutlaka herkes tarafından okunması ve anlaşılması gerektiğini söyledi. Kitap okuyan gençlere teşekkür eden Müftü Erhan, bunun yaygınlaşması için üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

“KİTAP OKUMA HALKALARIMIZ BÜYÜYOR”

Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran ise, kitap okuma kritiğini her yerde yaptıklarını ve halkalarını büyütmeye devam ettiklerini söyledi.  Baran, kendilerini ağırlayıp gençlerle yakından ilgilenen İl Müftüsü Turgut Erhan’a teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.