Gençlik’ten, gençlere CV hazırlama eğitimi

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Yurtlarda kalan üniversite öğrencilerine yönelik ‘İyi Bir CV için Temel ilkeler’ konulu eğitim semineri verildi.

Yaşam Yayın: 14 Mart 2019 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2019 17:05:48
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Yurtlarda kalan üniversite öğrencilerine yönelik ‘İyi Bir CV için Temel ilkeler’ konulu eğitim semineri verildi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda yapılan eğitim konferansına Üniversite öğrencileri katılım sağladı. Eğitim konferansını veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından Eğitimci M. Hüdazan Yaşın, katılım sağlayan öğrencilere teşekkür etti. İş başvurusunda bulunacak ve iş arayan kişilere yönelik iyi bir CV tekniklerini anlatan Yaşın, mülakatlar ve iş görüşmeler için CV’nin önemini anlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.