GENÇLİK, SAĞLIĞI KONUŞTU

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi, pandemi süreciyle ilgili olarak Sağlık İl Müdürü Dr. Hakan Pamukçu’yu online misafir etti.

Gündem Yayın: 02 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 02.09.2020 19:16:15
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi, pandemi süreciyle ilgili olarak Sağlık İl Müdürü Dr. Hakan Pamukçu’yu online misafir etti. ‘Pandemi Süreci ve Gençlerin Sorumlulukları’ konusu hakkında Sağlık İl Müdürü Dr. Hakan Pamukçu’ya soru soran gençler, merak ettikleri birçok konuda aydınlatıldı. Son derece sağlıklı ve verimli geçen online görüşmenin gençler için büyük bir fayda sağladığını belirten Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgar, farklı kişi ve kurumlarla online etkinliklerinin süreceğini söyledi. Verimli ve faydalı geçen çevrimiçi online görüşme için Sağlık İl Müdürü Dr. Hakan Pamukçu’ya gençler adına teşekkür ederim” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.