Gençlik Liderlerinden Kurtaran’a ziyaret

Batman Petrolkent Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ı ziyaret edip Gençlik ve Spor Bakanlığının yurt geneli sürdürdüğü, 'Kitap Okuma Halkaları'nın haftalık etkinliğine davet ettiler.

Yaşam Yayın: 29 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 29.03.2021 12:44:27
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Batman Petrolkent Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ı ziyaret edip Gençlik ve Spor Bakanlığının yurt geneli sürdürdüğü, 'Kitap Okuma Halkaları'nın haftalık etkinliğine davet ettiler. Batman Petrolkent Gençlik Merkezi Müdürü Osman Veysel Özdaş ve Gençlik Liderlerini makamında konuk eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, konuklarıyla bir süre sohbet edip gençlere yönelik yürüttükleri 'Kitap Okuma Halkaları' ve diğer çalışmalarla ilgili kendilerinden bilgi aldı. Özdaş ve Gençlik Liderleri gençlerle haftalık olarak Petrolkent Gençlik Merkezinde düzenledikleri kitap okuma halkası etkinliğine İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran'ı davet ettiler. Gerçekleşen ziyarette kitap okuma halkasında okunacak olan Fransız Yazar Jules Payot'un 'İrade Terbiyesi' adlı kitabını kendisine takdim eden konuklarına İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran da birer kitap hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.