Gençlik langırt turnuvası tamamlandı

Her yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Bayramı nedeniyle Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı, Kozluk Gençlik Merkezi’nin organize ettiği Langırt turnuvası büyük ilgi gördü.

Gündem Yayın: 23 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 23.05.2019 16:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Her yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Bayramı nedeniyle Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı, Kozluk Gençlik Merkezi’nin organize ettiği Langırt turnuvası büyük ilgi gördü. 30 Langırt sporcusunun katılımıyla yapılan turnuva 3 gün sürdü. Dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi. Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Rüzgar, farklı etkinlik ve organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceklerini söyledi. Rüzgâr,  Kozluklu gençlerin farklı aktiviteleri sevdiğini belirterek;  çok yönlü olarak girişimlerinin devam ettiğini de sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.