Gençlik kampları başvuruları devam ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen Gençlik Kampı başvuruları devam ediyor.

Yaşam Yayın: 21 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 21.05.2019 16:38:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen Gençlik Kampı başvuruları devam ediyor. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi’nde tanıtımları devam ederken, ayrıntılı bili sahibi olmak isteyenler de ayrıca başvurabilecek.  Kampların zengin bir etkinlik faaliyeti kapsadığını belirten Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran; “Gençlik Liderleri, kamplarda at biniciliği, dağ bisikleti, paintball, deniz ve havuz etkinliği, el sanatları, geziler, halk oyunları, ip parkuru, kano, kişisel gelişim eğitimleri, kitap okuma saatleri, mangala, okçuluk, rafting, sokak oyunları, tiyatro ve müzik eğitimleri, doğa yürüyüşleri gibi birçok etkinliğe tüm gençleri davet ediyoruz” dedi.

BATMAN’A 250 KONTENJAN

Batman’da 2019 yılı itibariyle 250 kontenjan ayrıldığını belirten Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran; “Batman’a bu yıl 250 kişilik kamp kontenjanı ayrıldı. Kamp merkezleri arasında Mersin, Samsun 19 Mayıs, Bolu Aladağ, Kırşehir Kaman, Trabzon Doğu Karadeniz ve Kastamonu Yolkonak var. Yaş gruplarının belirlenmesinde, gün, ay ve yıl olarak baz alınacaktır. Kamplara 12 yaşından küçük ve 22 yaşından büyük gençlerin kaydı yapılmayacaktır.  Kamplara katılmak isteyen gençlerin Kamplara başvurular 15 Nisan-15 Temmuz arasında on-line olarak yapılacaktır. http://egenc.gsb.gov.tr internet adresinden online olarak kamp başvurularını yapabileceklerini internet imkanı olmayan gençlerin ise Batman Gençlik Merkezi'ne gelerek başvurularını yapabileceklerdir” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.