‘Gençlik için uğraş vereceğiz’

Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Şerif Durmaz, “İlimizin genç nüfusu çok fazla. Bu yüzden bizler de gençlere yönelik çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Yaşam Yayın: 08 Eylül 2019 - Pazar - Güncelleme: 08.09.2019 10:59:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

​HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Şerif Durmaz, beraberindeki heyetle Batman Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette Durmaz’a HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Şimşek de eşlik etti. Gençlik Merkezi Müdürlüğünü ziyaret eden Şerif Durmaz ve beraberindeki heyeti, Merkezin Müdürü Musab Baran karşıladı. Ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Baran, HÜDA PAR heyetine çalışmalarıyla ilgili bilgi aktardı. Ziyarette, günümüz gençlerin yaşadığı sorunlar ve bu sorunların çözümü için atılması gereken adımlar konuşuldu. Parti olarak gençler üzerinde hassasiyetle durduklarını, gençlere yönelik özel çalışmalarının olduğunu belirten HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Şerif Durmaz, her geçen gün genç neslin daha da uyuşturucu bataklığına saplandığını müşahede ettiklerini söyledi. Durmaz, “İlimizin genç nüfusu çok fazla. Bu yüzden bizler de gençlere yönelik çalışmalar yapmaya, gençleri hayırlı ve doğru olana yönlendirmeye devam edeceğiz. Yaptığımız ziyaretler neticesinde bu husus ortaya çıkıyor; maalesef ilimizin bazı yerlerinde gençler uyuşturucu kullanıyor. Bu yüzden bizler de uyuşturucuya karşı tamamen mesafeli olan, uyuşturucunun zararlarının farkında olan bir gençliğin var olması için uğraş vereceğiz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.