GENÇLİK GURURLANDIRDI

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi adına yarışan gençler Türk Müziği ve şiir yarışmalarında 3 derece yaparak büyük bir başarı elde ettiler.

Yaşam Yayın: 17 Mayıs 2018 - Perşembe - Güncelleme: 17.05.2018 12:15:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sanat Yarışmaları adı altında gençler arası, Türk Müziği yarışmasında Batman ve bölgeyi temsilen Semanur Kaya sahneye çıktı.  ‘Sahne Sırası Sende’ sloganıyla bu yıl 4. kez düzenlenen Türk Müziği yarışmasının 18-23 kız kategorisinde Semenur Kaya Türkiye birincisi oldu. 24-29 Solo kız ses, yarışmasında yine Leyla Dayan Türkiye 3.cüsü oldu.‘Bir Şiir Bir Nefes’ sloganıyla bu yıl ikinci kez organize edilen Gençler Arası Şiir Okuma yarışması 18-25 Bayan kategorisinde Şevval Sütçü Türkiye üçüncüsü oldu.  Sportif alanların dışında sanatsal ve kültürel alanlarda Türkiye derecelerinin elde edilmesinin tesadüf olmadığını belirten Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.  Yarışmayı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Bakan Müsteşarı Faruk Özçelik, Müsteşar Yardımcıları, İbrahim Özekinci,  Mustafa Çolak, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu, bakanlık yetkilileri, bürokratlar ve üst düzey birim yetkilileri izledi. Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran; “Gençlik Merkezimiz yaklaşık 300 Gençlik merkezi arasında ve binlerce gencin içinden sıyrılıp, 3 kategoride Türkiye derecesi aldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kültür ve Sanat Yarışmaları adı altında Gençler Arası ‘Türk Müziği-Şiir Okuma-yarışmalarında ilimizi en iyi bir şekilde temsil ettik. Başarı Batmanlı gençlere armağan olsun” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.