GENÇLİK 500 GENCİ AĞIRLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteği, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonuyla 2019 yılında yapılan ‘Biz Anadolu’yuz’ projesi kapsamında 8 farklı ilden 500 genç ağırlandı.

Yaşam Yayın: 25 Aralık 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 25.12.2019 20:37:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteği, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonuyla 2019 yılında yapılan ‘Biz Anadolu’yuz’ projesi kapsamında 8 farklı ilden 500 genç ağırlandı. Mersin, Adana, Erzincan, Bilecik, Erzurum, Denizli, Kayseri ve Bolu’dan gelen gençler, 4 gün boyunca Batman’ı yakından tanıma fırsatı buldular. Batman’da ağırlanan tüm gençlik kafilelerinin memnun ayrıldığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, 2020 yılında da projeye destek olacaklarını söyledi. İl Müdürü Özperk; “8 farklı ilden 10 farklı grubu tecrübeli ekibimizle ağırladık. Genç misafir kardeşlerimiz antik kent Hasankeyf ve Malabadi köprüsü başta olmak üzere; Sason, Kozluk, Gercüş ve Beşiri ilçelerini gezdiler. İlimize gelen gençlik kafileleri ‘Biz Anadolu’yuz’ projesinde 4 gün boyunca tarihi ve turistlik yerleri gezmelerinin yanı sıra, şehit ailelerini, hasta ziyaretlerini, esnaf ziyaretlerini, temizlik etkinlikleri, kitap okuma farkındalıkları, köy okullarında öğrencilerle buluşma, karakol ziyaretleri ve Emniyet ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Gençler ayrıca ilimizin sembolü olan TPAO’yu yakından görüp, petrol kuleleri hakkında bilgi sahibi oldular. Batman olarak tüm kafilelerimize dolu dolu 4 gün geçirmelerini sağladık” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.