Gençlik 40 hafız öğrenciyi ağırladı

İçişleri Bakanlığı’nın destekleriyle hayata geçirilen, ‘Biz Anadolu’yuz’ projesi kapsamında Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Erzincan’dan gelen 40 hafız kız ve erkek öğrenciyi ağırladı. 3 Gün boyunca Batman Gençlik Merkezi koordinesinde gezdirilen hafız öğrenciler, hafızalarından silinmeyecek bir program gördüklerini ifade ettiler.

Yaşam Yayın: 22 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 22.07.2019 12:22:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

HASANKEYF VE MALABADİ’YE HAYRAN KALDILAR

‘Biz Anadolu’yuz’ projesi kapsamında Batman’daki tarihi yerleri gezen öğrenciler en çok Antik Kent Hasankeyf ve Malabadi köprüsüne hayran kaldı. Hasankeyf’te Zeynel Bey Türbesi, eski minare, tarihi hamam, eski çarşı, küçük saray ve Dicle Nehri’nde bol bol vakit geçiren gençler, ardından Gercüş ilçesinde bulunan Kırkat gölünü görme fırsatı buldu. Ziyaret ettikleri bölgelerde kuş yemliği de yapmayı ihmal etmeyen hafız öğrenciler, çevre temizliği de yaparak örnek bir davranışa imza attılar. Raman dağı eteklerinde bulunan Petrol kulelerini de ziyaret eden öğrencilere Gençlik Merkezi Müdürü Osman Veysel Özdaş, çeşitli hediyeler vererek onları sevindirdi.

“MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİ ANLATIYORUZ”

Daha önce Adana ve Kayseri’den gelen öğrencileri ağırladıklarını ve olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Gelen öğrencilerimizi en iyi bir şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Amacımız Batman’daki insanların misafirperverliğini göstermek ve kendilerinin ilimizden mutlu ayrılmalarını sağlamaktır. Öğrencilerimiz aynı zamanda milli ve manevi değerleri anlatıyoruz. Batman olarak başarılı programlara ekibimizle birlikte imza attığımız için çok mutluyuz” diye konuştu.    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.