‘Gençlerimizle gurur duyuyoruz’

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Merkezi’nin Has Odasında, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve beraberindekiler genç gönüllülerin Ocak ayı konuğu oldu.

Gündem Yayın: 03 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 03.02.2020 10:34:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Merkezi’nin Has Odasında, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve beraberindekiler genç gönüllülerin Ocak ayı konuğu oldu. Gençlik Merkezinde düzenlenen genç gönüller ile genç kürsünün Ocak ayı konuğu olan Özdemir, gençlerle sohbet edip sorulan sorulara cevap verdi.  Programa katılım sağladığı için mutlu olduğunu ve gençler sohbetlerinin verimli geçtiğinin belirten Milletvekili Ziver Özdemir, gençlere ve programı düzenleyenlere teşekkür etti. Milletvekili Özdemir; “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle gurur duyuyoruz. ​Bilgiye susamış, kendilerini geliştirmek için büyük çaba sarf eden, gençlerimize tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Fırsat buldukça gençlerle bir araya gelmeye çalışacağım” dedi. Gençlerle yapılan aylık sohbetin ardından Milletvekili Ziver Özdemir’e Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk plaket verirken, gençlerde kendi yaptıkları Kudüs tablosunu hediye etti. Programa ayrıca Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran, AK Parti yöneticileri ve çok sayıda genç katılım sağladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.