Genç MÜSİAD başkanları bir araya geliyor

MÜSİAD Türkiye şube başkanları ile içlerinde Almanya, Hollanda, Fransa, İngiltere, İsviçre, Kanada, Kuveyt, Bosna Hersek ve Filistin’in yer aldığı farklı ülkelerin Genç MÜSİAD Başkanları, 6. Uluslararası Genç İş Adamları Kongresi’nde bir araya geliyor.

Gündem Yayın: 30 Ekim 2018 - Salı - Güncelleme: 30.10.2018 16:22:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MÜSİAD Türkiye şube başkanları ile içlerinde Almanya, Hollanda, Fransa, İngiltere, İsviçre, Kanada, Kuveyt, Bosna Hersek ve Filistin’in yer aldığı farklı ülkelerin Genç MÜSİAD Başkanları, 6. Uluslararası Genç İş Adamları Kongresi’nde bir araya geliyor. Yurtiçi ve yurtdışından önemli bir katılımın sağlanacağı kongrede, Dijital Para, İnovasyon ve Kurumsallaşma, Dönüşen Dünyada Ekonomi ve Geleceğin Meslekleri önemli konuşma başlıklarını oluşturuyor. Firmalaşan Girişimcilik Modellerinin ele alınacağı kongrede gelecek vadeden yeni projelere de fon yaratılması hedefleniyor. 17. MÜSİAD EXPO kapsamında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Genç İş Adamları Kongresi (UGİK), geleceğin iş insanlarını, girişimci ve sanayicilerini bir araya getiriyor. Yurtiçi ve yurtdışından yoğun katılımcının beklendiği 6.Uluslararası Genç İşadamları Kongresi, bu yıl 24 Kasım (CNR EXPO 3.HALL) tarihinde “İşin başında gençler var” sloganıyla hayata geçirilecek. “Gençlik, Girişimcilik ve Bilgi Ekonomisi” ana teması çerçevesinde birçok alt başlığın konuşulacağı kongrede, yeni nesil girişimci fikirlerin değerlendirilmesi ve yatırım yapılabilecek projelerin öne çıkartılması hedefleniyor. Girişimciye Destek Proje Yarışması ‘STARTUP ROADWAY’e yapılan başvurular ön eleme ve iki yarı final aşamasında değerlendirilecek olup, finalde, jüri karşısına çıkacak projeler belirlenecek. Finale kalan 6 girişimcinin yapacağı sunumlar sonunda seçici jüri ve salonda bulunanların oylarıyla birinci, ikinci ve üçüncü seçilecek. İlk üçe giren yarışmacıların ödüllendirileceği yarışmada ilk 10’a giren projelere, fonluyoruz.com kitle fonlaması platformunda yer verilecek ve fonlama imkânı tanınacak. İlk yirmiye giren projeler, MÜSİAD EXPO Fuarı’nda yer alacak yerli ve yabancı yatırımcılarla bir araya gelme fırsatı yakalayacaklar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.