Geçici personeller kadro istiyor

Batman’ın Kozluk ilçesinde Özel İdare bünyesinde çalışan sözleşmeli personeller ağır şartlarda çalıştıklarını belirterek kadro taleplerini dile getirdi.

Yaşam Yayın: 28 Ocak 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 28.01.2019 14:24:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Batman’da özellikle kış aylarında karla mücadele çalışmalarında yoğun mesai harcayan Kozluk Köylere Hizmet Götürme Birliği bünyesinde geçici olarak çalışan personellerden Mahmut Bas, ağır şartlarda çalıştıklarını ve kadro talep ettiklerini söyledi. 16 yıldan bu yana Batman Köylere Hizmet Götürme Birliği bünyesinde geçici görevle çalışan Mahmut Bas, "Gece-gündüz demeden karla mücadele ediyoruz. Köy yolları üç seferdir kapanıyor. 19 gün içinde 3 seferdir kapanan yolları yeniden açıyoruz. Kapanan yolların yüzde 98’ini açtık. Karla mücadelenin zorlukları da var. Kefenimizi yanımıza alıp karla mücadeleye çıkıyoruz. Bazen gece 10’da, 12’de bazen de geceleri hasta olduğu zaman hiç çekinmeden bu mücadeleye çıkıyoruz. 16 yıldır bu görevdeyim. Geçici görevle Batman İl Özel İdaresi’nde çalışıyoruz. İl Özel İdare imkanları şuan bize sağlanmıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’dan ve Milletvekilimiz Ziver Özdemir’den bize bu konuda yardımcı olmalarını istiyoruz. Bizler Özel İdare bünyesinde kadro hak ediyoruz. Bunun emsalleri de var. Zonguldak’ta 200 Köylere Hizmet Götürme Birliği çalışanı Özel İdare bünyesine 6 ay önce kadroya alındı. Türkiye genelinde 3 bin Köylere Hizmet Götürme Birliği çalışanı var. Bunların her yıl giriş ve çıkışları yapılıyor ve işten çıkarılma korkusu yaşıyorlar. Biz de Özel İdare’nin daimi işçisi olmak istiyoruz ve bunu hak ediyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.