'Galibiyet taraftarlarımıza armağan olsun'

Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Avukat Orhan Güzel, Erbaa deplasmanında alınan galibiyeti taraftarlara armağan ettiklerini söyledi.

Yayın: 20 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 20.09.2020 18:40:21
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Batman Petrolspor Basın Sözcüsü  Avukat  Orhan Güzel, Erbaa deplasmanında alınan galibiyeti taraftarlara armağan ettiklerini söyledi. Basın Sözcüsü Güzel;  “Galibiyetimiz, cefakar taraftarlarımıza ve Batman halkına armağan olsun. Galibiyet sevincimizi abartmadan, ayaklarımız yer basarak bugün yaşayacağız; ama yarından itibaren Isparta maçına odaklanacağaz. Erbaa deplasmanına bizlerle gelerek takıma destek veren BATSO Başkanı Abdülkadir Demir'e teşekkür ederiz. Ayrıca SMS  kampanyası ile alakalı olarak desteklerini esirgemeyen cefakar halkımıza teşekkürü bir borç biliriz. Kampanyamız devam ediyor. Kulübe sahip çıkmaya devam edelim. Lütfen PETROL yazıp 2272'ye yollayarak kulübümüze desteğe devam edelim” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.