“Futbolcularımıza güveniyoruz”

Batman Petrolspor A.Ş. Asbaşkanı Mustafa Balaban, Pazar günü oynanacak Karaköprü maçında futbolcularına güvendiklerini söyledi.

Yayın: 28 Ağustos 2018 - Salı - Güncelleme: 28.08.2018 15:11:28
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Batman Petrolspor A.Ş. Asbaşkanı Mustafa Balaban, Pazar günü oynanacak Karaköprü maçında futbolcularına güvendiklerini söyledi. Lig başlamadan kulübün, futbolculara olan borçlarını ödediğini belirten Asbaşkan Balaban, “Kulübün bir takım sıkıntılarının da giderilmesi için yönetim olarak çabalıyoruz. Sayın Valimiz, işadamlarımızdan Muzaffer Nasıroğlu, Metin Güneş ve yönetim kurulumuz dışında takıma ciddi bir destek veren yok. Pazar günü oynayacağımız Karaköprü maçında futbolcularımıza güveniyoruz. Lig maçlarının ambiyansı farklı olur. Bu maçta centilmen taraftarımızın desteği gerekiyor. Taraftarımızın takıma maçın son bitiş düdüğüne kadar destek vermesini bekliyoruz. Kapalı ve açık tribünlerin dolacağına inanıyoruz. Ligin ilk maçıyla birlikte iyi bir çıkış yakalamalıyız. Futbolcularımız sıcak havaya rağmen teknik heyet yönetiminde iyi çalışıyorlar” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.