FUTBOL SAHASINA ÖDENEK

Batman Milletvekili Ziver Özdemir Sason’da yapımı devam eden futbol sahasının geri kalan kısmının tamamlanması için ödenek taleplerinin onaylandığı açıkladı.

Yayın: 11 Mayıs 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 11.05.2022 18:25:16
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Batman Milletvekili Ziver Özdemir Sason’da yapımı devam eden futbol sahasının geri kalan kısmının tamamlanması için ödenek taleplerinin onaylandığı açıkladı. Özdemir, yaptığı açıklamada; Sason’da yapımı devam eden futbol sahası, tribün, soyunma odası, aydınlatma, çevre düzenlemesi ve istinat duvarı işlerinin tamamlanması için Gençlik ve Spor Bakanı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde; 4 Milyon 722 Bin TL ödeneğin 10 Mayıs 2022 tarihinde onaylandığını duyurdu. Milletvekili Özdemir açıklamasının devamında, önümüzdeki günlerde ihale süreci başlayacak olan futbol sahasının geri kalan kısmının bir an önce tamamlanarak hizmete sunulması için tüm süreçleri yakından takip edeceklerini ve ilçeye güzel bir futbol sahası kazandırmış olacakların ifade etti. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’na desteği için teşekkür eden Özdemir, “Bu eserin şimdiden Sason ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.