FUAR ZAMANI

Start Fuarcılık, Batman’da organize ettiği ‘3. Gıda Tarım ve Hayvancılık ile İnşaat Mobilya Fuarı’ kapılarını ziyaretçilere açıyor.

Gündem Yayın: 15 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 15.10.2019 18:24:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Start Fuarcılık, Batman’da  organize ettiği ‘3. Gıda Tarım ve Hayvancılık ile İnşaat Mobilya Fuarı’ kapılarını ziyaretçilere açıyor. ‘Gıda Tarım ve Hayvancılık ile İnşaat Mobilya Fuarı’nın yapılacağı Şehirlerarası Otogar bitişiğindeki Nevroz alanında hazırlıklar son hızıyla devam ediyor.  Start Fuarcılık tarafından düzenlenen fuar 3 gün süreyle açık kalacak. Batman Valiliği,  Batman Belediyesi, BATSO, KOSGEP ve çeşitli kurumların desteğiyle açılacak fuara Batman ve bölgedeki iş dünyası katılım gösterdi. Yarın açılacak fuara Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Yunus Kılıç, STK temsilcileri ve çevre şehirlerden de misafirler fuara katılım

sağlayacak.

“BATMAN EKONOMİSİNE KATKI YAPACAK”

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, üçüncüsü düzenlenecek Gıda, Tarım, Hayvancılık ve İnşaat, Mobilya, Dekorasyon Fuarının Batman ekonomisine katkı sağlayacağını söyledi. Özdemir, “100’ün üzerinde firmanın yaklaşık 400 marka ile temsil edileceği fuar, 10.000m² kapalı, 15.000m² açık alan olmak üzere toplamda

25.000m² alanda gerçekleştirilecektir. Batman ekonomisine katkı sağlayacak olan fuar 17-20 Ekim tarihleri arasında halkımızın ziyaretine açık olacaktır. İlimizde fuarcılığın gelişmesi ve bu tür organizasyonların sürekli yapılması için çabalarımız devam edecektir” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.