Fiyat denetimleri sürüyor

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, Defterdarlık ve İl Ticaret Müdürlüğü ekipleriyle birlikte yürüttükleri sebze-meyve fiyat denetimleri bu hafta da devam ediyor.

Gündem Yayın: 19 Şubat 2019 - Salı - Güncelleme: 19.02.2019 15:44:48
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, Defterdarlık ve İl Ticaret Müdürlüğü ekipleriyle birlikte yürüttükleri sebze-meyve fiyat denetimleri bu hafta da devam ediyor. İl Ticaret Müdürlüğü ve Defterdarlık’tan görevlilerinde katılımıyla Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerde bu haftanın ilk kontrolleri, Sebze ve Meyve Halinden başlatıldı. Son haftalarda sebze ve meyve fiyatlarında yaşanan ani artışlar üzerine, tüketiciyle ürünleri buluşturan zincirin tüm halkalarında kontrollerini yoğunlaştıran ekipler Sebze ve Meyve Halinde faaliyet gösteren esnafların ürün alış ve satış fiyatlarını inceledi. Devam edecek olan denetimlerde, sebze ve meyve satışlarının gerçekleştirildiği açık semt pazarları ile marketlerin manav reyonları da denetime dahil edilecek. Denetime çıkan ekipler, sebze ve meyvelerin alış ve satış fiyatı arasındaki farkı, faturalar üzerinde kontrol ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.