'Fırsatçıların takipçisi olacağız'

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde vatandaşların mağdur edilmemesi için başlatılan 81 ilde çalışmaya dikkat çeken; BATSO Başkanı Abdulkadir Demir; "Fırsatçıların takipçisi olacağız" dedi.

Gündem Yayın: 14 Mart 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 14.03.2020 22:37:23
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde vatandaşların mağdur edilmemesi için başlatılan 81 ilde çalışmaya dikkat çeken; BATSO Başkanı Abdulkadir Demir; "Fırsatçıların takipçisi olacağız" dedi. Ürünlerin fiyatlarında görülen artışlara karşı fiyat artışı yapan firmalara cezaların verileceğini ifade eden Demir; "BATSO olarak birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz gereken bu zorlu süreçte  tenezzül edip, fırsatçılık yapmaya, haksız kazanç elde etmeye kalkan firmalara karşı disiplin mekanizmalarını çalıştıracağız. Ürünlerin fiyatlarında görülen artışlara karşı fiyat artışı yapan firmalara, disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha buradan kamuoyuna duyuruyoruz. Herkes bilmeli ki  Odamızın bütün organları ile eş zamanlı çalışmalar yapıp bu fırsatçıların takipçisi olacağımız" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.