Final Okulları eğitime hazır

Batman Final Okullarının Anaokul, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ile Fen Lisesinin Yaşam ve Başarı kampüsü yeni havaalanı mevkiinde 16 dönüm toplam alan, 12 dönüm bahçe peyzaj alanı ve 13 bin m2 kapalı alanıyla dev kampüs 15 Ağustos'ta açılıyor.

Gündem Yayın: 16 Haziran 2019 - Pazar - Güncelleme: 16.06.2019 19:43:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Final Okullarının Anaokul, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ile Fen Lisesinin Yaşam ve Başarı kampüsü yeni havaalanı mevkiinde 16 dönüm toplam alan, 12 dönüm bahçe peyzaj alanı ve 13 bin m2 kapalı alanıyla dev kampüs  15 Ağustos'ta açılıyor. Batman Final Okulları kurucusu Ramazan Bozkurt ile okul idarecileri Mado'da basın mensupları ile bir araya geldi.  Final Okulları Bölge Koordinatörü Ramazan Bozkurt,  yeni kampüsün son rütüşlerinin yapıldığını, 66 derslik ve 1300 öğrenci kapasiteli okulun 25 milyon TL'ye mal olduğunu söyledi. Ülkenin ekonomik koşullarının zorda olduğu bu dönemde yatırımın Batman ve Türkiye'de önemli olduğuna dikkat çeken Bozkurt, "Uzman eğitim kadrosu,  kaliteli bir eğitimin yanı sıra sosyal donatılarla yarım gün Türkçe, yarım gün İngilizce çıkış ve eğitimi ile öğrencilerimizi klasik eğitimden uzak kişiliği oturmuş eğitimli estetik insanlar yetiştirmektir. Kampüsümüzde yemekhaneler, spor sonları, bilim sanat atölyeleri, yüzme havuzları, görsel sanatlar, müzik, robot kodlama, yabancı dil, teknoloji atölyeleri ile Fen laboratuarı,  kütuphane ve konferans salonu ile 12 dönüm  açık peyzajıyla Türkiye'de sayılı yatırımlardan biri sayılabilecek donanımda. Yatırımın başından beri bizlere destek veren sayın Binali Yıldırım, eski Valimiz Ahmet Deniz ile desteklerini bizden esirgemeyen Valimiz sayın Hulusi Şahin'e teşekkür ederiz" diye konuştu. Öte yandan toplantının ardından yerel ve ulusal basın mensuplarına plaket takdim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.