"FETÖ’yü Amerika yönetiyor"

ABD destekli 15 Temmuz darbe girişiminin üçüncü yıldönümü dolayısıyla değerlendirmelerde bulunan Batman Hukuk ve Adalet Derneği Başkanı Avukat Yusuf Tanrıseven, FETÖ'yü Amerika'nın yönettiğine dikkat çekti.

Yaşam Yayın: 14 Temmuz 2019 - Pazar - Güncelleme: 14.07.2019 13:16:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

​ “YARINLARIMIZI ÇALDILAR”

Aradan 3 yıl geçmesine rağmen darbe izlerinin hâlen atlatılamadığını vurgulayan Tanrıseven, FETÖ’nün en çok kurumlara zarar verdiğini kaydetti. Amerika’nın FETÖ’yü barındırmasının onu desteklediğini ve hatta yönettiğini gösterdiğini belirten Tanrıseven, darbe girişiminin amacının İslam dünyasının önünü kesmek olduğunu söyledi. Halkın ve kurumların darbe girişimini engellediğini anımsatan Tanrıseven, “Hain saldırı milletimizin feraseti sayesinde alt edildi. O gün iktidarı ve muhalefetiyle herkes 15 Temmuz darbe girişimine karşı çıktı. Halkın kararlı duruşu darbe dönemlerinin kapandığını göstermiştir. 28 Şubat döneminin binyıl süreceği söyleniyordu ama çok kısa sürede bertaraf edilmişti. Bu hain darbe girişimi de yine aynı gecede bertaraf edildi. FETÖ’nün ülkemize verdiği en büyük zarar aslında o gece 250 vatandaşımızın şehit olması değildi. Devletin bütün kurumlarını alt üst eden bir anlayışa sahip oldular. Yarınlarımızı çaldılar, gençlerimizi zehirlediler, adeta robotlaştırdılar. Bu toplumun en genç, zeki insanın bir şekilde beynini yıkayarak kendi örgütsel amaçlarına alet etmeye çalıştılar” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.