FETÖ OPERASYONU

Batman'da FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gündem Yayın: 17 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 17.12.2019 17:47:27
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Açıklamada, "FETÖ'nün ilimizdeki Askeri Mahrem Yapılanma faaliyetlerinin tespiti ve bu askeri personellerden sorumlu örgüt üyelerinin tespit ve deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda; Batman merkezde 6 farklı adres ve Batman/Sason ilçesinde bir farklı adres olmak üzere toplamda 7 farklı adreste 7 Şüpheli şahıs eş zamanlı yapılan operasyonla gözaltına alınmışlardır. Gözaltına alınan şüpheliler, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yapılan işlemlerinin ardından Batman Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmişlerdir. Bir şahıs Cumhuriyet Başsavcılığından, diğer 6 şahıs mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır" denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.