Fenerbahçe Doktorlar Birliği’nden yardım

Batman’da faaliyet gösteren 16 Mayıs Gençlik Spor Derneği Kulübüne, Fenerbahçe Doktorlar Birliğinden anlamlı yardım geldi.

Yaşam Yayın: 30 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 30.09.2020 12:05:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’da faaliyet gösteren 16 Mayıs Gençlik Spor Derneği Kulübüne, Fenerbahçe Doktorlar Birliğinden anlamlı yardım geldi. Birçok spor alanında faaliyet gösteren 16 Mayıs Gençlik spor Derneği Kulübüne FB Doktorlar derneğinden, Tenis masaları, Tenis raketleri, Futbol, voleybol, Basketbol, hentbol topları, üniformalar, eşofman takımları, halı saha ve yürüyüş Ayakkabıları ve diğer spor dallarına ait malzemeler gönderildi. Fenerbahçe Doktorlar Birliği adına mesaj gönderen Dr. Şahin Ünal, “Batman ilimizde faaliyet gösteren 16 Mayıs Gençlik Spor kulübü Derneğine her zaman yardımlarımız ve desteğimiz sürecek. Yeter ki gençlerimiz spordan vazgeçmesinler, hayallerini gerçekleştirmek istesinler. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; Ben Türk genciğinin spor yaparak güçlü olmasını isterim. Her çeşit spor faaliyetlerini, Türk gençliğinin milli terbiyesinin ana unsurlarından saymak lazımdır. Gençlerimiz spor yaptıkça Birlik olarak katkı sunmaya hazırız” dedi. 16 Mayıs Gençlik spor kulübü derneği başkanı Rıfat Fırat ve kulüp derneği üyeleri, FB Doktorlar birliğine, yapılan yardımlardan ötürü teşekkür ederek, Dernekte yer alan öğrencilerin eğitiminde kullanılmak üzere bilgisayar ve tablet talebinde bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.