Fahrettin Yıldız Caddesinde sona doğru

Batman Belediyesi, kentin en işlek caddelerinden biri olan Fahrettin Yıldız Caddesindeki çalışmalarında sona gelindiğini duyurdu.

Yaşam Yayın: 11 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 11.11.2019 15:26:44
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Batman Belediyesi, kentin en işlek caddelerinden biri olan Fahrettin Yıldız Caddesindeki çalışmalarında sona gelindiğini duyurdu. Bir süre önce yol ve kaldırım yenileme çalışmalarına başlayan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yapılan asfaltlama çalışmalarının ardından mahalle sakinlerine ve çevre esnafına rahat bir nefes aldırtacak çalışmaya imza attı. Eş Başkanlar Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı fen yol açma ekiplerinin eski beton ve asfaltı kaldırılarak yerine daha güzel bir çalışmanın yapıldığını belirterek: “10 personel, 9 kamyon, 1 finisher, 2 silindir, 2 kepçe ile yapılan Çarşı Mahallesi Fahrettin Yıldız Caddesindeki çalışmalarda, 1300 ton asfalt serimi gerçekleştirilecek. Yapılan çalışmanın Batmanımıza hayırlara vesile olmasını diliyoruz” temennisinde bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.