EYP ile mücadele toplantısı yapıldı

Batman’da El Yapımı Patlayıcılar ile (EYP) mücadele değerlendirme toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 10 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 10.07.2019 13:57:39
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

Batman’da El Yapımı Patlayıcılar ile (EYP)  mücadele değerlendirme toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya; Vali Hulusi Şahin’in yanı sıra Vali Yardımcısı, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, İl Özel İdare Genel Sekreteri ve ilgili kamu kurum yöneticileri katıldı. İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yürütülen çalışmalara ilişkin yapılan bilgilendirme sunumunun ardından toplantıda, Batman’da El Yapımı Patlayıcılara karşı yürütülen çalışmalar ve alınan tedbirler görüşüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.