Ev yangını eşyaları kullanılamaz hale geldi

Yaşam Yayın: 17 Mayıs 2020 - Pazar - Güncelleme: 17.05.2020 00:33:47
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

 Batman’ın Gercüş ilçesinde bilinmeyen bir nedenden dolayı bir evde çıkan yangın, evdeki tüm eşyaları kullanılamaz hale getirdi. Gercüş Bağlarbaşı Mahallesinde bir evde yangın çıktı. Yangın nedeniyle evdeki tüm eşyalar yanarak kullanılmaz hale geldi. Edinilen bilgilere göre, Gercüş Bağlarbaşı Mahallesinde ikamet eden 6 çocuk babası Davut Bakay’a (55) ait ev, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yandı.

Evden dumanların çıktığını gören komşuları, durumu Gercüş Belediyesine bağlı itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, mahallelinin de yardımıyla yangını kısa sürede söndürdü. Yangın sonrasında ev ve içindeki eşyalar kullanılamaz hale geldi. Evde herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmaması teselli kaynağı oldu. 
  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.