Esnaftan korona virüs önlemi

Batman’da bazı eczanelerin korona virüse karşı aldıkları şeffaf naylonlu önlem büyük beğeni toplarken kuaför salonları da tek kullanımlık ürünlere yöneldi.

Gündem Yayın: 20 Mart 2020 - Cuma - Güncelleme: 20.03.2020 09:05:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TEK KULLANIMLIKLARLA TRAŞ YAPIYOR

Batman’da korona virüs önlemleri artarak devam ediyor. Korona virüs tedbirleri kapsamında kentte bulunan bazı eczaneler şeffaf naylon ile önlem aldı.

İlaç reyonları dahil çalışanların olduğu bölümleri de naylonla korumaya alan eczanelerin uyguladığı yöntem hem çalışanlar hem de gelen hasta ve hasta yakınlarının kendilerini güvende hmesini sağladı. Müşterilerin salgına karşı daha korunaklı olması için randevu usulüne geçtiklerini belirten kuaför Yavuz Tunç, “Kuaför salonumuzu hijyenik daha temiz tutmak amacıyla müşterilerimize daha iyi hizmet verme amacıyla tek kullanımlık havlu, tek kullanımlık örtü kullanıyoruz. Müşterilerimiz içinde çay ve kahve verdiğimiz zamanda tek kullanımlı karton bardaklarda ikramlarda bulunuyoruz. Kuaför salonumuzda giriş ve çıkışlarda gelen müşterilerimizi dezenfekte ediyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.