ESNAFLARI DİNLEDİ

Esnaf ziyaretlerine ve incelemelere devam eden Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, farklı sektörlerde çok sayıda esnafı tek tek ziyaret ederek iş yeri sahipleriyle sohbet etti.

Gündem Yayın: 22 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 22.10.2020 14:46:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Esnaf ziyaretlerine ve incelemelere devam eden Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, farklı sektörlerde çok sayıda esnafı tek tek ziyaret ederek iş yeri sahipleriyle sohbet etti. Esnafların sorunlarını dinleyen Kaymakam Öztürk, “Esnaflarımızın ve küçük işletmelerimizin ilçe istihdamı ve ekonomisine katkısı çok büyük. Fırsat buldukça esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz, sorunlarına çözüm bulmak için gayret sarf ediyoruz. Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi nedeniyle durağan olan ticari faaliyetlerin en kısa zamanda tekrar eski hareketli günlerine dönmesiyle esnaflarımız rahat bir nefes alacaklar. Bu zorlu süreci kurallara uyarak hep birlikte atlatacağız" dedi. Kaymakam Öztürk, bu ziyaretlerin sık sık devam edeceğini, her zaman esnafın yanında olduğunu ve  ilçe esnafının huzurlu ve mutlu bir şekilde daha rahat çalışabilmesi için gereken tüm desteğin sağlanacağını belirterek, esnaflara hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi. İlçe esnafı ve vatandaşlar da Kaymakam Öztürk'e yapmış olduğu ziyaretten ve sorunlarını dinlediğinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler. Kaymakam Öztürk daha sonra ilçe merkezinde devam eden çalışma alanlarında incelemelerde bulundu.                                       

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.