‘Esnafımız ekonomimizin bel kemiğidir’

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı A. Akif Gür ve beraberindeki heyet mahalle, köy ve İlçe ziyaretlerinin ardından bu kez de esnaflarla buluştu.

Siyaset Yayın: 19 Eylül 2021 - Pazar - Güncelleme: 19.09.2021 12:10:20
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Özdemir ve Gür, birinci cadde esnafı başta  olmak üzere eski çarşı merkezini dolaştı. Özdemir ve Gür, hayırlı işler temennisinde bulunduğu esnafın istek ve şikayetlerini dinledi. Ziyaretler sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Özdemir ve Gür, tüm istekleri not aldırtarak bir an önce hayata geçirilmesi için ilgili birimlerle iletişime geçti. Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Özdemir ve Gür, pandemi döneminde verilen desteklerle salgının meydana getirdiği olumsuzlukları azalttıklarını belirtti. Özdemir ve Gür “Esnafımız ekonomimizin bel kemiğidir. Pandemi döneminin getirdiği küresel ekonomik zorluk elbette ki esnafımızı da etkilemiştir. Devletimizin bu noktada vatandaşlarımıza ve esnafımıza sağladığı sosyal destek programı, kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği, işsizlik ödeneği ve normalleşme desteği ile bu etkiyi azaltmak için yoğun gayret göstermiştir” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.