ESNAFA, RAMAZAN ÇAĞRISI

Yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle Esnaf Odalar Birliği Başkanı Talat Kara, esnaflardan temel gıda maddelerine zam yapılmamasını istedi.

Yaşam Yayın: 07 Mayıs 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 07.05.2018 14:03:12
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

ZAM YAPMAYIN RİCASI

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Talat Kara, yaklaşan mübarek Ramazan ayında tüm Batmanlı esnaflardan çok zorunlu olmadıkça temel ihtiyaç maddelerine zam yapılmamasını rica ettiklerini söyledi. Ramazan ayında piyasadaki spekülasyonlara kulak asılmaması gerektiğini belirten BESOB Başkanı Kara, “Bol ve bereketli bir ay olan Ramazan ayında ekonomik sıkıntıda olan vatandaşlarımızın daha çok dara düşmemesi için zamlara karşı olduğumuzu göstermek için Ramazan ayında zam yapılmamasını esnafımızdan rica ediyoruz. Bu vesile ile Ramazan ayının huzur ve bereket getirmesi dileğiyle Batmanlıların Ramazan ayını kutluyorum” dedi.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.