Esnafa kira yardımı yapılmaya başlandı

Batman'ın Hasankeyf İlçe Kaymakamlığı’nca salgından etkilenen esnafa 500 ila 1000 TL arasında kira desteği verilmeye başlandı.

Yaşam Yayın: 09 Ocak 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 09.01.2021 10:34:44
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Batman'ın Hasankeyf İlçe Kaymakamlığı’nca salgından etkilenen esnafa 500 ila 1000 TL arasında kira desteği verilmeye başlandı. Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, Türkiye'yi de etkileyen yeni tip korona virüs salgını nedeniyle esnafın zor bir yıl geçirdiğini belirtti. Bu nedenle pandemiden etkilenen esnafa bir nebze de destek olmak için 100 bin lira civarında bir destek sağlayacaklarını aktaran Kaymakam Öztürk, "Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, esnaflarımıza pandemiden etkilenme oranlarına göre 500 ila 1000 lira olarak belirlediğimiz kira desteklerini hesaplarına yatırıyoruz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.