ESNAFIN UMUDU ‘KREDİ’

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, 2019 yılının ilk 6 ayında üyelerine 19 milyon 200 TL kredi TL kredi dağıttıklarını söyledi.

Gündem Yayın: 03 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 03.07.2019 18:43:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ESNAFA 6 AYDA 19 MİLYON 200 TL

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şevki  Taş, esnafın en büyük destekçisinin Esnaf Kefalet ve Kredi kooperatifinin olduğunu belirterek, “2019 yılında  esnaf ve sanatkarımıza Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi aracılığıyla verdiğimiz krediler, kredi faizinin düşük olmasından dolayı tercih ediliyor. Kooperatifin  esnaf ve sanatkarımızın finansman konusundaki açık bir kapısı. Esnafın zor günlerinde yanında olan bir sistem. Bu sistemden dolayı birçok esnafımızın hem işini geliştirmek ve  işini büyütmekte. Esnaflarımız ödemelerini rahat bir yapıyor ve ticaretini devam etmektedir” dedi. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Şevki Taş, 2019 yılının ilk 6 ayında Batmanlı küçük ve orta ölçekli 234  esnafa 19 milyon 200 TL kredi dağıttıklarını ifade ederek,  parasal bir sorunlarının olmadığına dikkat çekti. Kredi başvurusunda bulunan üyelerine müracaat sırası ve mesleklerine göre belli limitlerde yardımcı olduklarını belirten Başkan Taş, “Batman için üretim ve istihdama yönelik projelere desteğimiz sürecek” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.