‘ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ’

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, Merkez ilçe Başkanı M. Arif Çetin ve beraberindeki teşkilat mensupları Balpınar Beldesinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 01 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 01.04.2021 14:39:57
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, Merkez ilçe Başkanı M. Arif Çetin ve beraberindeki teşkilat mensupları Balpınar Beldesinde bulunan esnafları ziyaret etti. MHP olarak her zaman, yerel ve küçük esnafları önemsediklerini belirten MHP İl Başkanı Kerem Demir, halkında yerel esnaflardan alışveriş yaparak destek olmasını istedi. Başkan Demir; “Yerel esnaflarımızın her zaman hizmetkârıyız. Sadece merkezde değil, ilçe ve beldelerimizde de ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Balpınar Beldemizde esnaflarımızı ziyaret ederek, sorunlarını ve taleplerini dinledik. İl Başkanlığı olarak devlet ve hükümet nezrinde üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.