Eski eşyalara hayat veriyor

Batman'da yeni açılan Nova Tasarım ve Sanat Evi eski eşyalara hayat veriyor.

Yaşam Yayın: 05 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 05.02.2020 18:07:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ESKİ EŞYALARA SİHİRLİ DOKUNUŞLAR

Meydan mahallesinde antika ve kullanılmış her türlü ahşap ve mobilya ürünlerini onarıp yeni ürünlere dönüştüren Osman Onat,  50-60 yıllık kapı pencere sehpa ve sandıklara ince dokunuşlarla yeniden hayat veriyor.

Batman'daki ev, işyeri ve ofis ile duvarlarını da kabartmalı  boya ve  Osmanlı hatlarıyla süsleyen tasarımcı Osman Onat; ''Bir çok evin kullandığı yatak odası, mutfak dolapları, vitrin, oturma gruplarına ithal ve su bazlı yeniden hayat veriyoruz. Bunların yanı sıra 50-60 yıllık antika değerindeki beşik, cam ayna, kapı, pencere ile dekoratif ev malzemelerini kendi yöntemimizle onarıp yeniden kullanılabilir bir hale getiriyoruz'' dedi.

Meydan mahallesi  1110 sokakta  açılan Nova Tasarım ve Sanat Evi, duvar ve farklı mobilyalar, dekoratif ev aletlerine,  kabartmalı hat sanatı işlemesinin yanı sıra isteğe göre tasarım hizmetleri de yapılıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.