Eşbaşkanlardan yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz yeni eğitim ve öğretim döneminin başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Yaşam Yayın: 10 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 10.09.2019 14:50:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Eş Başkanlar yayımladıkları mesajda: “Yeni bir eğitim ve öğretim sezonuna başlamış olmanın heyecanını yaşıyoruz. Ülke genelinde 18 milyonu aşkın Batman’da ise on binlerce öğrenci ve öğretmenimiz 2019-2020 Eğitim ve öğretim döneminde yeni başarılara imza atmak için çalışmalarını başlattı. Şüphesiz eğitim ve öğretim konusunda il olarak nitelik ve niceliksel anlamda eksikliklerimiz bulunmaktadır. Ancak bu eksiklikler bizi karamsarlığa itmemeli ve daha çok çalışarak, çaba sarf ederek başarı sıralamamızı yükseltmemiz gerekmektedir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza, gençlerimize vereceğimiz önem geleceğimize yapacağımız en büyük yatırımdır. Bu bilinçle çocuklarımızı her türlü kötü alışkanlıktan uzak tutup eğitim ve öğretime yönlendirmeliyiz. Bu vesile ile cefakâr ve vefakâr öğretmenlerimizin emeğinin hakkını ödemekten yoksun olduğumuzu da belirtmek isteriz. Sosyal ve maddi imkânsızlıklara rağmen gösterdikleri azim takdire şayandır. Daha demokratik ve huzurlu bir gelecekte buluşmak dileğiyle yeni eğitim ve öğretim döneminin öğretmenlerimize, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını dileriz” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.