Eş Başkanların hafta sonu mesaisi

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Fen İşleri Müdürlüğü’nün şehrin değişik mahallelerinde yaptığı asfalt serimi ve yol yapım çalışma alanlarında incelemelerde bulundu.

Yaşam Yayın: 29 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 29.07.2019 15:17:37
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Fen İşleri Müdürlüğü’nün şehrin değişik mahallelerinde yaptığı asfalt serimi ve yol yapım çalışma alanlarında incelemelerde bulundu. Akyürek Mahallesi İstasyon Caddesinde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Eş Başkanlar Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’a Belediye Başkan Yardımcısı Şehriban Aydın, Belediye Meclis üyeleri ve Fen İşleri Müdürü Nevzat Nemcik eşlik etti. Eş Başkanlar daha sonra Doğuş Caddesinin Balpınar Beldesi bağlantı yolu ve Bostan Caddesinde yürütülen yol yapım ve kaldırım çalışmalarını yerinde takip ederek İluh Deresi çevresi ve temizliği hakkında ilgili birim müdüründen bilgi aldı. Kurban Bayramı öncesi sakatatçılar sitesini de ziyaret eden Eş Başkanlar burada site esnafının sorunlarını dinledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.