Eş Başkanlardan Ramazan ayı mesajı

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, 11 ayın Sultanı Ramazan ayının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Yaşam Yayın: 05 Mayıs 2019 - Pazar - Güncelleme: 05.05.2019 14:22:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, 11 ayın Sultanı Ramazan ayının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Ramazan ayının adalet, hoşgörü ve sevgi ayı olduğunu hatırlatan Belediye Eş Başkanları Dr. Demir ve Korkmaz; “Dinimizin beş temel şartından biri ola yardımlaşma, dayanışma ve merhamet ayı olan mübarek Ramazan ayına girmenin sevincini yaşıyoruz. Savaş alanına çevrilmiş bulunan bölgemizde milyonlarca insan komşu ülkelerde göçebe bir yaşam sürmek zorunda bırakılmış, çocuklar açlık ve hastalıkla karşı karşıya kalmıştır. Milyonlarca Müslüman açlık ve sefaletle yüz yüze kalmış ekonomik, sosyal ve siyasal sıkıntılar yaşamın temel gereksinimlerini karşılanamaz hale getirmiştir. İnsanlarımız derin bir umutsuzlukla karşı karşıya bırakılmıştır. Yardımlaşma ve dayanışmanın zirveye çıktığı bu ayda insanlığın huzur ve refahı için herkesin elinden gelen çabayı göstermesi gerekmektedir. Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşmanın karanlıklara ışık olması temennisiyle kutsal Ramazan ayının halkımıza ve İslam alemine barış, kardeşlik ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyoruz” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.